Copyright © 2020. All Rights Reserved

Vortice Soleil Plus Влагозащитен отоплител за монтаж на открито

591,60 лв.
 • Производител: VORTICE - Италия
 • Кат. номер: VO70065
+ -
Купи
Моля, изберете:

Vortice THERMOLOGIKA SOLEIL PLUS, инфрачервени лъчисти отоплителни тела за вътрешен или за външен монтаж на открито

 • Инфрачервено отоплително тяло за вътрешен или за външен монтаж на открито
 • Само един модел с мощност 1500 W, подходящ за хоризонтален или за вертикален монтаж; идеален за случаите на нужда от локално лъчисто отопление.
 • Халогенна лампа с висока егективност; с живот на открито 5000 часа.
 • Топлината не се влияе от въздушни течения.
 • Липса на горене и странични миризми.
 • Стилен дизайн и ниско тегло.
 • Решетка от алуминива ламарина. Странични панели от лят алуминий.
 • Корпус от екструдиран алуминиев лист, боядисан с епоксидна полиестерна смола.
 • Включена метална конзола за монтаж на стена.
 • С клас на защита IPX5, уредът може да се монтира в помещения с висока относителна влажност, както и на открито
  Време за загряване: приблизително 1 секунда
  Подходящ за битови и търговски приложения, заведения, кафенета, ресторанти.
 • Идеална за случаите, когато се налага "доставка" на топлина на момента и в случаите на пряк и продължителен контакт с външната среда.
  Уредът отоплява посредством излъчване: топлината се разпространява директно със скоростта на светлината и оказва топлинно въздействие върху твърдите тела и човека, на същия принцип като слънчевата радиация.
  За стенен монтаж, с компактни размери. Без движещи се части. Лесен монтаж.
 • Клас на изолация: I.

 

Допълнителни аксесоари (могат да се поръчат допълнително):

Регулатор за мощността - код VO22974 - за включване и изключване, както и регулиране на мощността в диапазона от 30 до 100%. Захранващо напрежение: 230V ~ 50Hz. Максимална мощност: 3000 W. Работна температура: 0 °C - 40 °C. Клас на защита: IP20. Изолация: клас II.

Аксесоар за хоризонтален или вертикален монтаж- код VO22970.

Стойка Vortice Palologiko - код VO22499 - за 1, 2 или 3 излъчвателя Vortice SOLEIL PLUS. Вертикален или хоризонтален монтаж на отоплителите. Мощност на отоплителите до 4500 W. Височина; 2,27 m. Възможност за стационарен монтаж. 

 

Производител: Vortice Elettrosociali - Италия

За повече информация вижте КАТАЛОГА

Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни. Възможно е срокът за доставка да бъде до 15 работни дни!

 

Доставка
Профил на компанията
Доставка

Доставката на налични стоки се извършва в срок от 1 до 4 работни дни. За стоките, които се доставят по заявка е посочен срокът им за доставка, а ако не е посочен такъв ще бъдете своевременно уведомени. В тези случаи може да бъде поискано частично или пълно авансово плащане!

 • За поръчки на стойност 150.00 лева и по-голяма винаги имате възможност за безплатна доставка до България!
 • Според желанието ви за доставка и куриерската фирма системата ще начисли автоматично цената за доставка както следва: При поръчка от 150,00 лв или на по-голяма стойност доставката е безплатна до офис на Спиди или до ваш адрес със Спиди! До офис на Спиди: при поръчка до 149,99 лв - 6,30 лв. До офис на Еконт – 7,50 лв. До ваш адрес със Спиди: при поръчка до 149,99 лв – 7,50 лв. До ваш адрес с Еконт: 9,00 лв.
 • Стоките се доставят от куриерска фирма на посочения от Вас адрес за доставка на територията на Република България.
 • При попълване на данни за фирма в поръчката ще Ви бъде издадена данъчна фактура, която ще придружава стоката.
 • Със стоките ще получите гаранционна карта.
 • Начини на плащане: В процеса на поръчката можете да изберете начина на плащане: със заплащане на куриера - в брой или с банкова карта или с банков превод (авансово).

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИСКВИТКИ

КОНТАКТИ И СЕРВИЗ

Профил на компанията

АКВА СИСТЕМИ ЕООД е създадена през 2006 г. Целите на компанията са въвеждането и продажбата на българския пазар на нови и иновативни продукти в сферата на трансфера, регулирането и обработката на различни видове флуиди.

 

Фирмата е насочена към предлагане на висококачествени продукти от водещи производители от Европа и САЩ.

 

Сред основните ни партньори в сферата на обработката и пречистването на вода са Pentair Erie (САЩ), Airwatec (Белгия), Atlas Filtri (Италия), Dropson (Испания), Euro-Acque (Италия).

 

Наши партньори при помпените системи и решения са Grundfos (Дания), световен лидер в разработката и производството на центробежни и обемни помпи и германската фирма за производстви на магнитно-куплирани помпи за химикали Sager+Mack (Германия).

 

Ппредлагаме голяма гама от професионални продукти за UV дезинфекция на въздух и течности, бактерицидни лампи SITA (Societa Italiana Trattamento Acque) - Италия.

 

АКВА СИСТЕМИ презентира на българският пазар италианската компания BRV, производител на помпени групи и компоненти за соларни и отоплителни системи.

 

Компанията е представител за България на германската фирма Sorel Mikroelektronik, водещ производител на елементи за съвременен температурен контрол. Гамата терморегулатори се допълва от продуктите на Fantini Cosmi и Salus Controls.

 

Продуктите на италианския производител Piusi, обхващащи широка гама от елементи за трансфер на дизелово гориво, запалими горива и AdBlue също са в нашето портфолио.

 

В сферата на вентилационната техника имаме удоволствието да презентираме продуктите на Vortice – Италия. Гамата се допълва от голям избор от хидро-термични елементи, елементи за отчитане на разход на флуиди, измервателна техника и допълнителна гама за окомплектовка на предлаганите изделия.

 

АКВА СИСТЕМИ ЕООД е сертифициран оторизиран сервизен партньор за продукти и услуги на GRUNDFOS.

 

Предлагайки най-интересните и качествени продукти в нашата област, АКВА СИСТЕМИ ЕООД е новатор в бранша и така успява да спечели най-добрите клиенти.