ФИЛТРИ ЗА ВОДА
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Системи Grundfos Sololift2

Подемните станции Grundfos Sololift2 са подходящи за пренос на канални (фекални) води, разположени под нивото на канализацията или за приложения, в които не е възможно гравитачно отвеждане на водите. Sololift2 смила (само WC типовете) и пренася каналните води със скорост 0,7 m/s на максимално 6 m височна и 90 m разстояние до главната канализационна тръба. Тези подемни станции са идеалните решения с бърз и лесен монтаж, които ще ви спестят инсталиране на скъпи и грозновати тръбни системи.

Гамата Grundfos Sololift2 се състои от пет подемни станции за различни битови приложения за пренос на канални води с монтаж на закрито. Модулите се доставят готови за използване, с щепсел, и работят напълно автоматично, когато водата влезе в резервоара.

  • Sololift2 WC-1,Sololift2 WC-3 иSololift2 CWC-3 са предназначени за поемане на отпадните води от 1 тоалетна, 1 мивка, 1 душ и 1 биде.
    CWC-3 е свръхтънък вариант, предназначен за вграждане в инсталация на лицева стена.
  • Sololift2 C-3 иSololift2 D-2 са предназначени за отвеждането на (горещи) отпадни води от вана, душ, мивка, перална или съдомиялна машина.

 

Системи Grundfos Sololift2
Производители
Подреди по