Copyright © 2020. All Rights Reserved

Филтри Atlas Filtri серия Micro с изключително компактни размери

21 март 2018
Филтри Atlas Filtri серия Micro с изключително компактни размери

Филтрите Atlas Filtri MICRO са с изключително компактни размери. MICRO е серията филтри за вода и други течности с най-малки размери в гамата на Atlas Filtri. Те се състоят се от 2 части и са комплект с филтриращия патрон. Тези модели са разработени за приложения, при които общият размер е определящ фактор за избор: те се адаптират към използването на машини за пране, водоструйки за високо налягане, микро-напоителни системи, резервоари за аквариуми и др. Филтрите и касетите от серия MICRO спазват политиката на Atlas Filtri и използват най-добрата технология, за да предложат много висока производителност.

Филтрите и касетите от серия MICRO спазват политиката на Atlas Filtri и използват най-добрата технология, за да предложат много висока производителност

Филтрите са с резбово присъединяване с размер 3/8", с вътрешни BSP резби

Филтрите MICRO за приложими и за питейна вода и се предлагат в две версии:
- MICRO GL - с полипропиленова касета (патрон) за филтриране 1000 микрона;
- MICRO RAM-C - с мрежеста касета от неръждаема стомана тип AISI 304 за филтриране 300 микрона

Основните характеристики на филтрите са: Размери: 74 x 49 x 66 mm. Глава от подсилен полипропилен. Чаша от прозрачна пластмаса: SAN. О-пръстен: EPDM. Максимална температура при работа: 45°C (113° F). Максимално налягане при работа: 7 bar (101 psi)

Кодове:
 
  • Код: RE6300200 - Филтър MICRO 3/8 GL 1000mcr, размер 3/8”FF, дебит до 600 l/h
  • Код: RE6300210 - Филтър MICRO 3/8 RAM-C 300mcr, размер 3/8”FF, дебит до 500 l/h

Съвместими резервни патрони:

MICRO 1000 mcr касета за микро филтър

Код: RE6300205 Патрон полипропилен тип GL - 1000 mcr
 
MICRO 300 mcr касета за микро филтър

 

 Код: RE6300215 Патрон полипропилен с неръждаема мрежа AISI 304 тип RAM-C - 300 mcr

Бустер помпа Grundfos Scala2 - топ цена + безплатна доставка + подарък

АКВА СИСТЕМИ предлага специална промоционална цена на инверторна бустер помпа Grundfos Scala2, безплатна доставка, подарък филтриращо кенче и 2 г гаранция.

прочети още
Купи продукти на GRUNDFOS за 222 лева и вземи подарък!

Купи продукти на GRUNDFOS за 222 лева и вземи подарък - филтриращо кенче за чешма!

прочети още
Циркулационни помпи Grundfos Alpha3: до 60% отстъпка и 5 години гаранция

Специална оферта за циркулационни помпи Grundfos Alpha3 за лимитирано количество с ценова отсъпка до 60% (според модела)

прочети още
Бустер помпи за повишаване на налягането Grundfos UPA

Бустер помпите Grundfos UPA са предназначени за повишаване на налягането на битова вода в отворени системи, сега на най-добри цени!

прочети още
Нови помпи за рециркулация с цифров таймер Comfort DigiTIMER

Вграденият цифров таймер е разработен за рециркулация на битова гореща вода в системи както със съдове за гореща вода, така и за такива с пластинчати топлообменници за загряване на водата. Таймерът ви позволява да настроите по желание периодите за работа на помпата, за да постигнете оптимален комфорт при намалени енергийни разходи.

прочети още
Бустер системи за водоснабдяване Grundfos Scala1

Самозасмукваща автоматично работеща бустер помпена система

прочети още
Гамата омекотителни системи IQSoft на Erie вече са свързани с мрежата

Вече може да наблюдавате ежедневната употреба на вода във вашето домакинство

прочети още
Помпи Grundfos Alpha 2 L на специални цени и с 5 години гаранция

Имаме удоволствието да ви предложим специални условия за закупуване на циркулационни помпи Grundfos: Помпите от гамата Grundfos Alpha 2 L са на специални цени и са с 5 години гаранция!

прочети още
Смесителни групи за подово отопление BRV 686 MIX/FIX

Смесителни групи за подово отопление с трипътен смесителен вентил BRV 686 MIX и с термостатичен смесителен вентил BRV 686 FIX

прочети още
Терморегулаторите на Sorel, Salus, Fantini Cosmi - в продуктовата гама на Аква Системи

Аква Системи предлага гама от терморегулатори на водещи производители: Sorel Mikroelektronik - Германия, Salus Controls - Великобритания, Fantimi Cosmi - Италия, Momit - Испания и др.

прочети още
Самопочистващи филтри за вода серия Hydra

Самопочистващите филтри на Atlas Filtri серия Hydra се доставят комплект с кранче за източване, дренажна фуния и защитно устройство за обратен поток. По заявка биха могли да се доставят и комплект с манометри, измерващи входното и изходното налягане на филтъра.

прочети още
Аква Системи - оторизиран дистрибутор на Grundfos за България

Аква Системи ЕООД е един от най-динамично развиващите се дистрибутори на Grundfos за територията на България. Фирмата Аква Системи е разположена в Бургас и обслужва клиенти на цялата територия на страната

прочети още
Ново за българският пазар - нитрилни ръкавици Black Mamba

Произведен от патентования ни NITREX® полимер, тази неталкирана нитрилна ръкавица е 3 пъти по-устойчива на химикали и пробиване в сравнение с дебелината на латексовата и виниловата ръкавица

прочети още
Въздушни завеси на Vortice серия AD Air Door

Монтирани над вратите, въздушните завеси създават невидима бариера, която разделя зони с различни температури и предотвратява студения въздух да излезе от помещението през лятото, а топлият през зимата. Те възпрепятстват преминаването на полени (прах, газове, пушек, миризми и др.) отвън. Въздушните завеси Vortice позволяват на клиентите да влизат и излизат свободно, без да се пречи на мястото за преминаване и видимостта в помещението. Въздушните завеси могат да се използват също и в сградите, за разделяне на помещения с различни среди: например отоплявано помещение и неотопляван склад или салони от кухни. Това улеснява преминаването на персонала и предотвратява пропускането на миризми и пара.

прочети още
Помпите Grundfos Alpha 2 и Alpha 2 L с 5 години гаранция

60 месеца гаранция! Допълнителни 3 години години гаранция ще получите за всички модели помпи на Grundfos, серия Аlpha 2 и Alpha 2 L

прочети още
Grundfos GO

Grundfos GO е мобилният комплект инструменти за професионалните потребители в движение. Grundfos GO ви предоставя интуитивен ръчен контрол върху помпите и пълен достъп до онлайн инструментите на Grundfos в движение.

прочети още
Аква Системи - партньор на Cintropur

Водещият белгийски производител на битови и индустриални филтри Cintropur на българския пазар

прочети още
Аква Системи е във Facebook

Вече имаме страница във Facebook

прочети още