Copyright © 2020. All Rights Reserved

Atlas Filtri MASTER PLUS 3P BFO SX TS Филтърно тяло 20" размер 1"

60,00 лв.
  • Производител: ATLAS FILTRI - Италия
  • Кат. номер: RA115T711
+ -
Купи
Моля, изберете:
Филтърно тяло 20" размер 1" Atlas Filtri SENIOR PLUS 3P BFO SX TS

Висококачествен филтър за вода и други течности, които не взаимодействат с вложените материали, изработен от нетоксични материали, подходящи за питейна вода

Подходящ за битови и промишлени приложения

Филтърът е съставен от 3 основни детайла, с холендрова гайка към патрона

Материал на филтърната глава: подсилен полипропилен

Материал на филтърната чаша: прозрачна от PET

Материал на резбите: месинг CW 614 N

O-пръстен от EPDM

Височина на съвместимите филтриращи патрони в инчове: 20"

Тип на съвместими патрони: 20" SX

Налягане: max. 8 bar

Температура: 4 - 45 °C

Височина на филтъра: 577 mm

Монтажна дължина на филтъра: 145 mm

Филтърните патрони тип SX се поръчват допълнително

Тръбна връзка: 1"

Филтърните патрони тип SX се поръчват допълнително

Като допълнителни аксесоари се предлагат конзоли за окачване на 1 или няколко филтъра и ключ за лесна подмяна на филтриращия елемент

Производител: Atlas Filtri - Италия

 

Филтърно тяло от 3 детайла - глава, холендрова гайка и чаша

 Vers 3P

Здрави резбови връзки от месинг

Vers FO

Съместим с всички филтриращи патрони за механично (седиментно) филтриране на вода SX с два отворени края (DOE) или за обработка на вода тип SX

SX патрони DOE SX патрони DOE за обработка

Доставка
Профил на компанията
Доставка

Доставката на налични стоки се извършва в срок от 1 до 4 работни дни. За стоките, които се доставят по заявка е посочен срокът им за доставка, а ако не е посочен такъв ще бъдете своевременно уведомени. В тези случаи може да бъде поискано частично или пълно авансово плащане!

  • За поръчки на стойност 150.00 лева и по-голяма винаги имате възможност за безплатна доставка до България!
  • Според желанието ви за доставка и куриерската фирма системата ще начисли автоматично цената за доставка както следва: При поръчка от 150,00 лв или на по-голяма стойност доставката е безплатна до офис на Спиди или до ваш адрес със Спиди! До офис на Спиди: при поръчка до 149,99 лв - 6,30 лв. До офис на Еконт – 7,50 лв. До ваш адрес със Спиди: при поръчка до 149,99 лв – 7,50 лв. До ваш адрес с Еконт: 9,00 лв.
  • Стоките се доставят от куриерска фирма на посочения от Вас адрес за доставка на територията на Република България.
  • При попълване на данни за фирма в поръчката ще Ви бъде издадена данъчна фактура, която ще придружава стоката.
  • Със стоките ще получите гаранционна карта.
  • Начини на плащане: В процеса на поръчката можете да изберете начина на плащане: със заплащане на куриера - в брой или с банкова карта или с банков превод (авансово).

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИСКВИТКИ

КОНТАКТИ И СЕРВИЗ

Профил на компанията

АКВА СИСТЕМИ ЕООД е създадена през 2006 г. Целите на компанията са въвеждането и продажбата на българския пазар на нови и иновативни продукти в сферата на трансфера, регулирането и обработката на различни видове флуиди.

 

Фирмата е насочена към предлагане на висококачествени продукти от водещи производители от Европа и САЩ.

 

Сред основните ни партньори в сферата на обработката и пречистването на вода са Pentair Erie (САЩ), Airwatec (Белгия), Atlas Filtri (Италия), Dropson (Испания), Euro-Acque (Италия).

 

Наши партньори при помпените системи и решения са Grundfos (Дания), световен лидер в разработката и производството на центробежни и обемни помпи и германската фирма за производстви на магнитно-куплирани помпи за химикали Sager+Mack (Германия).

 

Ппредлагаме голяма гама от професионални продукти за UV дезинфекция на въздух и течности, бактерицидни лампи SITA (Societa Italiana Trattamento Acque) - Италия.

 

АКВА СИСТЕМИ презентира на българският пазар италианската компания BRV, производител на помпени групи и компоненти за соларни и отоплителни системи.

 

Компанията е представител за България на германската фирма Sorel Mikroelektronik, водещ производител на елементи за съвременен температурен контрол. Гамата терморегулатори се допълва от продуктите на Fantini Cosmi и Salus Controls.

 

Продуктите на италианския производител Piusi, обхващащи широка гама от елементи за трансфер на дизелово гориво, запалими горива и AdBlue също са в нашето портфолио.

 

В сферата на вентилационната техника имаме удоволствието да презентираме продуктите на Vortice – Италия. Гамата се допълва от голям избор от хидро-термични елементи, елементи за отчитане на разход на флуиди, измервателна техника и допълнителна гама за окомплектовка на предлаганите изделия.

 

АКВА СИСТЕМИ ЕООД е сертифициран оторизиран сервизен партньор за продукти и услуги на GRUNDFOS.

 

Предлагайки най-интересните и качествени продукти в нашата област, АКВА СИСТЕМИ ЕООД е новатор в бранша и така успява да спечели най-добрите клиенти.